PAPEGØJEPLADER

DELVIST PRIVAT OG ERHVERV
SE DINE MULIGHEDER HER

DET SKAL DU VIDE OM PAGEGØJEPLADER TIL DELVIST PRIVAT OG ERHVERV

Bruger du din varebil på gule plader til delvist erhverv og privat kørsel, skal den registreres til delvist privat anvendelse. Du skal betale privatbenyttelsesafgift og have papegøjeplader.

Privatbenyttelsesafgift bliver opkrævet sammen med den grønne ejerafgift, og afgiften afhænger af, hvordan du bruger bilen.

Bruger du bilen både til privat og erhvervskørsel, betaler du halvdelen af afgiften.
Over 2 til og med 3 tons: (50% af) 6.250 kr.
Over 3 til og med 4 tons: (50% af) 18.560 kr.

Moms og privat brug
Har bilen en tilladt totalvægt på højest tre tons og bruges til både private og momspligtige formål, kan du trække moms af udgifterne til drift fra. Udgifter er f.eks. benzin, reparationer og færgebilletter. Har varebilen en tilladt totalvægt på over tre tons, kan du få fradrag for den del af kørslen, som er erhvervsmæssig kørsel.

Skal du vælge en varebil på papegøjeplader til delvist privat og erhverv?

Der er flere fordele ved en varebil på papegøjeplader til delvist privat og erhver, men der er også lidt ulemper. Her får du listet de fordele og ulemper, der er ved papegøjeplader.

Fordele:


  • 1. Der er en væsentlig lavere registreringsafgift ved køb af bilen, og den er derfor billigere end tilsvarende bil på hvide nummerplader.

  • 2. Bilen kan bruges både til privat og erhverv.

  • 3. Udgifter til den erhvervsmæssige kørsel kan fradrages efter specifikke regler, eller der kan udbetales skattefrie kørepenge, hvis bilen ejes af medarbejderen eller den selvstændige privat.

Ulemper:

  • 1. Der kan ikke udgås firmabilsbeskatning, hvis bilen indgår i virksomhedsordning.

  • 2. Der skal betales privatbenyttelsesafgift udover grøn ejerafgift (dog kun 50% af satsen).

  • 3. Der er kun forsæder i bilen (2 eller 3 hvis muligt).

SKAL DIN NÆSTE VAREBIL MED PAPEGØJEPLADER TIL DELVIST PRIVAT OG ERHVER VÆRE EN LAND ROVER? SE VORES UDVALG HER.

DEFENDER 90 & 110


VAN (DANSK OMBYGNING)*


Den lokalt ombyggede Defender er bygget på fabrikken som en personbil, med alle de fordele der hører med i relation til køreegenskaber og komfort. Bagsæderne tages ud og erstattes af en slidstærk bundplade, så der er god plads i varerummet bag forsæderne. Bilen kan bestilles med 2 forsæder + et ekstra lidt mindre 3. forsæde i midten. Bag forsædet monteres en gennemsigtig adskillelsesplade for optimal sikkerhed mellem fører og varerum. Eksteriør og sideruder bevares, dog frakobles muligheder for rulle vinduer bag op og ned.

FORESPØRG PÅ PRIS

DEFENDER 90 VAN*


DEFENDER 110 VAN*


*Priserne er inklusive moms og lev. omk. kr. 4180. Priserne gælder VAN ombygget i Danmark for modelår 2022. Vi forbeholder os retten til ændring af priser og specifikationer uden forudgående varsel. Forbrug er baseret på WLTP-normen, og er angivet både som low-test og high-test. 3 års fabriksgaranto (100.000 km), 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti. Der tages forbehold for fejl og mangler. Bilen på billedet kan være vist med ekstraudstyr.

DEFENDER 110


HARD TOP VAN (FABRIKSBYGGET)*


Der er plads til det hele i Defender Hard Top Med en fast bagagerumsopdeling i fuld højde, fastspændingspunkter og låsbart opbevaringsrum under gulvet, er dit udstyr altid i sikkerhed, uanset hvad terrænet har at byde på.

En Defender Hard Top Van er pakket med alt det nødvendige udstyr. Du kan se hele listen af udstyr her.
SE UDSTYR

FORESPØRG PÅ PRIS

DEFENDER 110 VAN 250 HK*
9.280kr.
SE PRISER OG UDSTYRSVARIANTER

DEFENDER 110 VAN 300 HK*
9.280kr.
SE PRISER OG UDSTYRSVARIANTER

*Priserne er inklusive moms og lev. omk. kr. 4180. Defender Hard Top er en fabriksbygget van og priser gælder det danske marked for modelår 2022. Vi forbeholder os retten til ændring af priser og specifikationer uden forudgående varsel. Forbrug er baseret på WLTP-normen, og er angivet både som low-test og high-test. 3 års fabriksgaranto (100.000 km), 6 års rustgaranti samt 3 års lakgaranti. Der tages forbehold for fejl og mangler. Bilen på billedet kan være vist med ekstraudstyr.

DAGSBEVIS

Med en varebil på papegøjeplader, som du har købt til delvist privat og erhverv, er det ikke nødvendigt at købe et dagsbevis for at kunne bruge bilen til privat kørsel.

DÆKKER PAPEGØJEPLADER IKKE DIT BEHOV? UDFORSK DE ANDRE MULIGHEDER HER.

PAGEGØJEPLADER - UDELUKKENDE PRIVAT

PAGEGØJEPLADER - UDELUKKENDE PRIVAT

Bruger du din bil privat, men har ikke behov for bagsæderne i bilen, kan du købe en varebil til en lavere registreringsafgift og dermed en lavere købspris. Du betaler en privatbenyttelsesafgift, som tillæg til den grønne ejerafgift, for din private kørsel. Der er ikke begrænsninger for dig i relation til brugen af bilen. Du kan køre, hvor du vil, når du vil.
GULE PLADER - UDELUKKENDE ERHVERV

GULE PLADER - UDELUKKENDE ERHVERV

Er du selvstændig erhvervsdrivende der udelukkende bruger din bil til erhvervsmæssige formål, er gule plader det helt rigtige valg for dig. Der er fuldt momsfradrag i din virksomhed på køb og drift af bilen. Hvis du har behov for at benytte bilen privat, kan du op til 20 gange pr. år tilkøbe et dagsbevis hos SKAT til den private kørsel.
HAR DU SPØRGSMÅL?

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til varebiler på guleplader, eller er du i tvivl om, det er det rigtige valg for dig. Så kontakt vores forhandler, der står klar til at svare på spørgsmål og vejlede omkring de forskellige plader, så du får valgt det, som er bedst for dig.