LAND ROVER SPLITLEASING

LÆS MERE

LAND ROVER SPLITLEASING - DEN BILLIGSTE VEJ TIL DRØMMEBILEN!

Med splitleasing bliver der lavet to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig, som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

Den store fordel ved splitleasing (også kaldet deleleasing) er at du kun skal betale i det omfang, du bruger bilen til privatkørsel. Ved splitleasing bliver du altså ikke beskattet af bilen.

Din betaling beregnes kun ud fra det antal privatkørte kilometer, du registrerer hver måned. Ex: Hvis du i løbet af et år har kørt 2.500 km privat ud af 10.000 kørte km, skal du kun betale for de 2.500 km; De øvrige 7.500 km betaler din arbejdsgiver for.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE SPLITLEASING?

GPS Tracking af brug

Din splitleasing bil gør det nemt at registrere, om du kører erhvervsmæssigt eller privat. Bilen er ganske enkelt udstyret med en digital tracker, der automatisk logger de kørte kilometer. Når du kører privat slår du blot trackeren over på privatkørsel. De løbende registreringer af privat og erhvervsmæssig brug danner grundlag for vores fordeling af leasingydelse og omkostninger, men der dannes også automatisk en elektronisk kørebog, som kan udfyldes og bruges til eventuel fremtidig dokumentation overfor SKAT.

Tilpasset den enkeltes behov

For at sikre at aftalen passer til både dine og din arbejdsgivers krav, er det vigtigt, at alle er enige om, hvordan aftalen er opbygget. Vi tager derfor gerne en snak om, hvordan I ønsker splittet skal være, samt hvad der ønskes af brændstofkort og forsikring.

Alle omkostninger fordeles

I forbindelse med splitleasing er det en forudsætning, at alle omkostninger til bilen inkluderes i aftalen og fordeles efter forbrug. Det betyder, at vi inkluderer brændstof, forsikring, grøn ejerafgift og omkostninger ved service og vedligehold. De variable omkostninger vil være afhængige af det faktiske brug af bilen.

RANGE ROVER SPORT 3.0 D SE 249HK

Med mere sportslige designdetaljer og en kraftfuld, muskuløs profil er Range Rover Sport designet til at gøre indtryk. Overalt er udtrykket mere rent, dynamisk og moderne — lige fra Range Rover Sports kølergrill og nydesignede luftindtag i kølerhjelmen til de elegante, men alligevel sportslige fælge. Du kan flexlease Range Rover Sport 3.0D SE 249HK.

Udvalg af ekstraudstyr:
-Touch Pro Duo (2 x 10” HD Touchskærme)
- Bakkamera Interaktivt førerdisplay
- LED-forlygter med signaturlys og tågelys
- 14 vejs El-justerbar forsæder i nopret læder
- 19” Alufælge med dobbelteger

Pris ikke tilgængelig. Vi er i gang med at opdatere vores priser.

FORTSÆT DIN REJSE

ERHVERVSBESKATNING

ERHVERVSBESKATNING

Med Land Rover erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og enestående komfort. Land Rovers business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give den ultimative køreoplevelse.
PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig, der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.
VAREBILER

VAREBILER

Vi tilbyder en varebil med nogle af klassens bedste køreegenskaber, komfort og plads.
FLEXLEASING

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi, og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.