KØB OG FINANSIERING

KØB OG FINANSIERING

Find det perfekte tilbud eller finanseringsløsning til din Land Rover.

LAND ROVER SPLITLEASING

LAND ROVER SPLITLEASING

Med splitleasing bliver der lavet to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig, som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.
LAND ROVER FLEXLEASING

LAND ROVER FLEXLEASING

Ved flexleasing får leasingtager den lavest mulige ydelse med størst mulig fleksibilitet. Restværdien fastsættes i samarbejde mellem leasingtager og forhandler.
LAND ROVER ERHVERVS-BESKATNING

LAND ROVER ERHVERVS-BESKATNING

En Land Rover som firmabil er til dig, der ønsker at skille sig ud og udtrykke karakter, mens bilen motiverer og inspirerer. Vores modeller har et stort udvalg af udstyr og byder dermed på mange muligheder for, at tilpasse den bil der passer til netop dine behov.
PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Land Rover privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig, der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.
VAREBILER

VAREBILER

Vi tilbyder en varebil med nogle af klassens bedste køreegenskaber, komfort og plads.

BRUGTE BILER

Hos British MotorGroup tilbyder vi også en række modeller, som er tilgængelige til omgående levering. Her i blandt Approved biler, brugte biler og fabriksnye biler. Ønsker du eventuelt at lade din nuværende bil indgå i en handel, leverer vi naturligvis en konkurrencedygtig pris på denne.