LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

DEN MEST ALSIDIGE SUV MED MULIGHED FOR 7 SÆDER.
SE HØJDEPUNKTER

HØJDEPUNKTER

DESIGN

DESIGN

Med en lavere og bredere fremtoning udstråler designet på Discovery både kvalitet og determination.
ALSIDIGHED

ALSIDIGHED

Discovery tager alsidighed til et helt nyt niveau
EGENSKABER

EGENSKABER

Discovery er perfekt til familieeventyr
TEKNOLOGI I BILEN

TEKNOLOGI I BILEN

Pivi Pro er vores mest avancerede infotainmentsystem nogensinde

DESIGN

KLIK HER FOR AT INTERAGERE

UDFORSK EKSTERIØRET

Designopdateringer giver Discovery en lavere og bredere fremtoning. Fra de nye for- og baglygter til den raffinerede kølergrill og de nye kofangere. Bagendens forbedrede visuelle harmoni og de nye 20-22” fælge løfter køretøjets moderne udtryk.
BYG DIN EGEN
MATRIX LED-FORLYGTER

MATRIX LED-FORLYGTER

Lygter i nye former med markant signaturgrafik og Matrix LED-forlygteteknologi maksimerer udsynet.
BYG DIN EGEN
LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

Et umiskendeligt og målbevidst design med diskrete og sofistikerede detaljer som gør den alsidige Land Rover Discovery endnu mere eksklusiv.
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

Land Rover Discovery R-Dynamic byder på eksklusive designdetaljer på kofangere, fælge og baglygter for et mere sportsligt udtryk.
Land Rover Discovery Metropolitan Edition

Land Rover Discovery Metropolitan Edition

Metropolitan Edition kombinerer uovertruffen stil med praktik. Det har resulteret i en Discovery med mere kvalitet end nogensinde før. Den er udstyret med 22” Diamond Turned fælge og eksklusive Black Land Rover bremsekalibre, som sammen med Bright Atlas kølergrillen giver den et urbant look.

ALSIDIGHED

7 SÆDER

7 SÆDER

258 liter


Tredje sæderække (ekstraudstyr) giver dig mulighed for nemt at have plads til syv voksne. Tal for våd bagagerumsvolumen vist ovenfor svarer til en tør bagagerumsvolumen på 172 liter.

Vådvolumen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske. Tør volumen måles med massive blokke, der opfylder VDA (200 x 50 x 100 mm), som viser mængden af anvendelig plads i bilen.

SYV SÆDER I FULD STØRRELSE

SYV SÆDER I FULD STØRRELSE

Hvis du planlægger rejser med op til syv personer, uanset om det er vennerne eller børnene, tilbyder vores Land Rover Discovery med syv sæder den perfekte hverdagsløsning. Og med stadionsæder og opvarmede sæder på alle rækker kan alle nyde udsigten til vejen forude i absolut komfort.
PRAKTISKE EGENSKABER

PRAKTISKE EGENSKABER

Fra dørene til de skjulte rum er der plads til alt i Land Rover Discovery. Praktiske funktioner såsom flere USB-C-opladningspunkter og muligheden for at konfigurere anden og tredje sæderække med et tryk på en knap sikrer uovertruffen fleksibilitet.
ELDREVET KOMFORTUDSTYR

ELDREVET KOMFORTUDSTYR

Land Rover Discovery byder på en lang række funktioner, der gør dit liv lettere. Åbn og luk bagklappen med den eldrevne, håndfri bagklap, også når du har hænderne fulde. Og tag plads på den eldrevne indvendige bagklap, som du kan bruge til events eller bare, når du skal skifte børnenes mudrede støvler.
SIKKERHED

SIKKERHED

Land Rover Discovery har fem stjerner i Euro NCAP-sikkerhed. En kombination af op til fem ISOFIX-punkter, en række kørselsassistenter der gør kørsel og parkering nemmere, og op til otte fører- og passagerairbags hjælper med at holde din familie sikker.

EGENSKABER

MILD HYBRID-MOTORER

MILD HYBRID-MOTORER

Renere. Mere effektiv. Mild hybrid-motorer anvender et batteri til at høste, lagre og bruge energi, der normalt går tabt under nedbremsning. Fås kun i forbindelse med D250-, D300- og P360-motorer.

TEKNOLOGI I BILEN

Standardfeatures på Pivi omfatter:

- 11,4” Touchscreen 
- Nydesignet interface
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3

Du får også glæde af følgende Premium-funktioner:

- Hurtig opstart
- Kunstig intelligens
- Helt ny intelligent navigation4
- 2D- og 3D-kort med automatiske opdateringer
- Trafikinformation i realtid
PIVI PRO
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM
Software opdateringer

Software opdateringer

Med løbende softwareopdateringer er din bil altid opdateret7. Bilens infotainmentsystem og de forskellige kontrolmoduler skal ikke være forbundet med kabel for at blive opdateret. Det betyder, at din bil bare bliver ved med at blive bedre.
Online pakke

Online pakke

Online pakke 8 9 med data plan giver adgang til yderligere funktioner via et indbygget Sim-kort. Bl.a. ubegrænset streaming og vejrudsigter:

- Ubegrænset streaming af media
- Vejrudsigter
- Onlinesynkronisering af din kalender
TRÅDLØS OPLADNING

TRÅDLØS OPLADNING

Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og forbedrede opkald.
KABINELUFTRENSESYSTEM MED PM2,5 FILTER

KABINELUFTRENSESYSTEM MED PM2,5 FILTER

Optional Nanoe™  ionisering sikrer bedre velvære for både fører og passagerer. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det specialdesignede filter opfange småpartikler fra udeluften såsom PM2,5 og luftbårne allergener såsom støv og pollen.
BYG DIN EGEN

BYG DIN EGEN

Den mest alsidige SUV. Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Land Rover Discovery.
BYG DIN EGEN
LAND ROVER UDSTYR OG TILBEHØR

LAND ROVER UDSTYR OG TILBEHØR

Stilfuld, robust og praktisk: gør din Land Rover Discovery endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.
SE UDSTYR OG TILBEHØR

VÆLG DIN LAND ROVER DISCOVERY

Alle modellerne kan ses her sammen med et bredt udvalg af enestående design, ydelseshjælpemidler og teknologier.

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC S

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC S


LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC SE

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC SE


LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC HSE

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC HSE


LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

1 819 900 kr.

De angivne tal er NEDC2 beregnet ud fra den officielle producents WLTP-test og i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Kan kun bruges til sammenligning. Tallene i den virkelige verden kan variere. CO2- og brændstoføkonomitallene kan variere afhængigt af faktorer som kørestil, klima, last, hjulmontering samt monteret udstyr. NEDC2 er tal beregnet ved hjælp af en regeringsformel fra WLTP-tal svarende til, hvad de ville have været under den gamle NEDC -test. Den korrekte beskatning kan derefter anvendes.

Se WLTP-tal.
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

*Tallene gælder for sæder, som er bevæget helt frem og ikke er vippet.


1 Afhængig af motoren
2Din bil er klargjort til Apple CarPlay. Tjenesterne, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af tilgængeligheden i dit land. Besøg www.apple.com/dk/ios/feature-availability/#apple-carplay for flere oplysninger.

3 Din bil er klargjort til Android Auto. Tjenesterne, der tilbydes af Android Auto, afhænger af tilgængeligheden i dit land. Se www.android.com/auto/ for flere oplysninger.

4 Land Rover Remote tilbyder abonnementstjenester, der kan forlænges efter den periode, som du har fået oplyst af din Land Rover-forhandler ophører. Land Rover Remote-appen skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

5 Navigation kræver abonnement, når den første periode ophører.

6 Opdateringer kræver forbindelse til internet.

7Fair use-politik kan være gældende. Inkluderer et års abonnement, der kan forlænges efter den første periode.

8Fair use-politik gælder. Efter at 20 GB data er brugt inden for en måned, kan datahastigheder og funktionalitet blive reduceret i resten af ​​måneden.
Yderligere oplysninger om fair use-politik i forbindelse med denne funktion kan du læse mere om i InControl Pivi Pro-vilkårene på www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Afspilningstid afhænger af streamingudbyder og af ​​videoindholdet. HD-video vil øge dataforbruget betydeligt.

Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro Terms på www.landrover.com/pivi-pro-terms.

Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet.
HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.
Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.
Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd.
Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.
Nanoe™ er et varemærke tilhørende Panasonic Corporation.