RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

TID TIL AT UDTRYKKE DIN LIVSSTIL. FÅS NU OGSÅ SOM PLUG-IN HYBRID
UDFORSK PLUG-IN HYBRID

EKSTERIØRDESIGN

Range Rover Evoques raffinerede linjer er selvsikre, markante og skaber en umiskendelig fremtoning.

Klik her for at interagere

INTERIØRDESIGN

Rene flader og nøje udvalgte kvalitetsmaterialer bidrager til at skabe det perfekte miljø for dig.

INTERIØR SKABT AF HÅNDVÆRK

INTERIØR SKABT AF HÅNDVÆRK

Du kan give Interiøret i din Range Rover Evoque endnu et løft med en række moderne finish-materialer. Alt dette styrker både komfort og stil for at imødekomme selv den mest krævende smag.
SPLITARMLÆN

SPLITARMLÆN

Indvendigt i Range Rover Evoque finder du detaljer, der giver mening. Fx en midterkonsol med opbevaringsrum og et delt armlæn. Et praktisk og fleksibelt rum.
SÆDER

SÆDER

Nyd den ultimative komfort i din Range Rover Evoque med forsæder med varme og køling, så du kan tilpasse temperaturen efter dine ønsker.

HØJDEPUNKTER

TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Range Rover Evoque er fuldt udstyret til det 21. århundredes byeventyr. Innovative funktioner som Pivi, Apple Carplay®1 og Android AutoTM2 giver bedre tilslutningsmuligheder, og den intuitive touchskærm gør det enkelt. Med MeridianTM Surround Sound-systemet føles alle køreturene som en koncertoplevelse.
EGENSKABER

EGENSKABER

Kombinerer hverdagens egenskaber med en sikker terrænoplevelse. Range Rover Evoque har intelligent Terrain Response 2 og All Terrain Progress Control, så du nemt styrer igennem alle former for vejr- og terrænskift.
PRÆSTATIONER

PRÆSTATIONER

Du tager kørslen i egne hænder med Range Rover Evoque. Vælg mellem forskellige drivlinjer, der passer til dine behov, uanset om du ønsker en sikker køreoplevelse eller bedre brændstoføkonomi. Desuden giver Adaptive Dynamics mulighed for skarpe køreegenskaber og karrosserikontrol.

VÆLG DIN MODEL

Din perfekte Range Rover Evoque venter på dig.

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUEMed sin markante coupé-lignende silhuet og LED-forlygter er Range Rover Evoque en overbevisende efterfølger til den bil, der har vundet så mange priser. Det opsigtsvækkende look kombineres med praktiske funktioner som elsidespejle med varme og Pivi med 10" touchskærm.
RANGE ROVER EVOQUE S

RANGE ROVER EVOQUE SRange Rover Evoque S giver sit raffinerede og sikre ry yderligere et skub med tilføjelsen af elektriske sidespejle med varme, der kan køres ind, tryghedslys og automatisk nedblænding i førersiden. Indvendigt fortsætter luksusoplevelsen med det intelligente Pivi Pro3 og Ebony-sæder i nopret læder.
RANGE ROVER EVOQUE SE

RANGE ROVER EVOQUE SE

774 900 kr.

Der er masser af moderne design i Range Rover Evoque SE med 20" aluminiumsfælge og en smart 10" udklappelig touchskærm med Pivi Pro3. Inde i kabinen kan du opleve din musik præcis, som kunstnerne havde tænkt sig, med et MeridianTM-lydsystem med 11 højttalere.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMICRange Rover Evoque R-Dynamic flytter grænserne med et mere dristigt, sportsligt design, som forstærker bilens uforlignelige appel. Med markante 17" fælge i Satin Dark Grey, luftindtag i siderne i Burnished Copper og skiftepaler i Satin Chrome er der moderne detaljer overalt.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

769 900 kr.

Smarte forbedringer af Range Rover Evoque R-Dynamic S omfatter adaptiv fartpilot og elektriske sidespejle med varme, der kan køres ind, og tryghedslys. Du finder 12-vejs elektriske forsæder indeni samt 40:20:40 foldebagsæde med nopret læder, der giver ultimativ komfort og stil.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

809 900 kr.

Glæd dig over de veludstyrede detaljer i Range Rover Evoque R-Dynamic SE som Premium LED-forlygter med signaturkørelys, førersæder med hukommelse og 20" aluminiumsfælge. Og nyd godt af Driver Assist Packs ekstra tryghed.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

884 900 kr.

Få opmærksomhed på vejen i Range Rover Evoque R-Dynamic HSE med Matrix LED-forlygter og 20" Diamond Turned-fælge. Slap af og mærk musikken med MeridianTM-lydsystemet, mens de intelligente funktioner i Driver Assist Pack giver mindre stress på køreturen.
RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

774 900 kr.

Range Rover Evoque Bronze Collection er et smukt udtryk for raffinement. Den fås i Carpathian Grey, Santorini Black eller Seoul Pearl Silver og har et unikt kontrasttag i Corinthian Bronze og 20" Satin Dark Grey-fælge samt belyste indstigningslister med Range Rover-inskription.
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

979 900 kr.

Range Rover Evoque Autobiography er baseret på R-Dynamic HSE og har Burnished Copper-inskription og 21” fælge samt sorte kofangere, dørtrin og sider. Luksusdetaljerne fortsætter indenfor med quiltede, perforerede Windsor-lædersæder med Full Extended Leather Upgrade.

FÅS MED PLUG-IN HYBRID-TEKNOLOGI

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid kombinerer en 3-cylindret, 1,5 liters benzinmotor med en elmotor for at levere en maksimal effekt på 309 hk. Du kan vælge at køre i enten parallelhybrid- eller EV-funktion.

††Se WLTP-tallene

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/
.3Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.4
Valg af panoramaskydetag ekstraudstyr) reducerer loftshøjden for og bag.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.

Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.

Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og mærket med de tre felter er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.