DEN NYE <br>RANGE ROVER

DEN NYE
RANGE ROVER

Den er fyldt med luksus og komfort. Og designet udstråler på én og samme tid ydeevne og elegance. Hvad mere kan man ønske sig?
Tro mod sine rødder og klar til fremtiden. Range Rover fås i en plug-in hybrid* og mild hybrid variant. I 2024 kommer der en fuldt elektrisk Range Rover.

HELT NYT EKSTERIØRDESIGN

Den nye Range Rovers design udstråler æstetik og elegance, og det simplificerede udtryk gør, at den fremstår mere moderne end nogensinde – uden at gå på kompromis med Range Roverens genkendelige silhuet. Både forfra, i profil og bagfra er man ikke i tvivl om, at der er tale om en unik bil, der med garanti vil fange en masse blikke.

Klik her for at interagere

SOFISTIKERET INTERIØRDESIGN

Uanset, om du sidder bag rattet eller er passager, er den nye Range Rover en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er hverken sparet på detaljegrad, komfort, materialer eller teknologi. Gå på opdagelse i interiøret og bliv forført.

Intuitiv betjening

Intuitiv betjening

Det moderne og sofistikerede interiør er understøttet af udsøgte detaljer og teknologi, som forbedrer både komforten og køreoplevelsen.
LUKSUSLÆDER

LUKSUSLÆDER

Vil du have lædersæder i din Range Rover? Du bestemmer, hvilken farve læderet skal have. Du kan vælge mellem fem farver – og uanset hvilken du vælger, får du et udtryk, som emmer af luksus og raffinement.
Eksklusivt stof til sæder

Eksklusivt stof til sæder

Er du til stofsæder i stedet for lædersæder, kan du vælge det eksklusive stof fra tekstil-firmaet KvadratTM. Stoffet er et blødt materiale og tilfører bilen et moderne look.
Personliggør interiøret

Personliggør interiøret

Hvilket udtryk skal din Range Rover have? Du har mulighed for at vælge lige de interiørlister, materialer og overflader, der bedst understøtter din stil.

DEN NYE RANGE ROVER SV

En udsøgt fortolkning af Range Rover luksus og personlig tilpasning

HØJDEPUNKTER

Eksklusivitet og luksus

Eksklusivitet og luksus

Den nye Range Rover har plads til op til syv personer. Og uanset på hvilken plads du sidder, får du luksus og komfort ud over det sædvanlige.
INTUITIV TEKNOLOGI

INTUITIV TEKNOLOGI

Range Rovers teknologi er designet til at gøre dit liv lettere. Lige fra en lang række kørselsfunktioner til vores prisvindende** infotainmentsystem, Pivi Pro.
UOVERTRUFNE EGENSKABER

UOVERTRUFNE EGENSKABER

Et udvalg af teknologier, der giver komfort og tryghed. Omfatter firehjulsstyring og Terrain Response 2 som standard.

VÆLG DIN MODEL

Standardakselafstand eller lang akselafstand giver ekstra luksus til fire, fem eller syv voksne.

RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE- Pixel LED-forlygter med signaturkørelys
- 21" Style 5112 fælge
- Online-pakke med dataabonnement1
- Eldrevet bevægelsesstyret bagklap
- Perforerede Windsor-lædersæder
RANGE ROVER HSE

RANGE ROVER HSE- Digitale LED-forlygter med signaturkørelys og billedprojektion
- 22" Style 7023 fælge
- ClearSight bakspejl2
- MeridianTM 3D surround sound-system
- Semi-Aniline-lædersæder
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY- Digitale LED-forlygter med signaturkørelys og billedprojektion
- 22" 55,88 cm (22) Style 1073, Diamond Turned med Gloss Dark Grey kontrastfælge
- Panoramaskydetag
- MeridianTM Signature-lydsystem
- Executive Class-bagsæder
RANGE ROVER FIRST EDITION

RANGE ROVER FIRST EDITIONRange Rover raffineret til hidtil usete højder.

Mørktonede "Privacy"-ruder
- 23" Style 1074 fælge
- Belyste indstigningslister i aluminium med First Edition-inskription
- 11,4" bagsædeunderholdning
- Tailgate Event Suite med læderhynder
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV- Fås med standardakselafstand og lang akselafstand
- Eksklusiv SV-design af forkofanger og kølergrill
- Eksklusive SV-detaljer med metalbelægning udvendigt
- Betjeningselementer i Gloss White eller Satin Black
- SV Signature Suite med fire sæder (ekstraudstyr)

*Fås fra januar 2022.
*
*Vinder af SMARTBEST-prisen for bedste forbundne teknologier, november 2020.

[1]De viste tal er producentens estimater og udskiftes med de officielle testtal fra EU, så snart de er tilgængelige. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer, såsom kørestil, klima, omgivelser, last, hjulmontering og tilbehør. Værdier med et fuldt opladet batteri.

††Se WLTP-tal.

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO22-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, klima, omgivelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Regler om fair brug kan være gældende. 1 års abonnement som standard, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.
2Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af motorvariant og transmission.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.

MeridianTMer et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd.