EJERSKAB

EJERSKAB

EJERSKAB

Land Rover er lige så dynamisk, som vores navn og logo antyder. Vi har altid ment, at bilen er det tætteste, vi nogen sinde kommer på at skabe noget levende. Find ud af mere om vores prisvindende tilgang til design og fremstilling af biler, der gør dem lige så levende, som du er.

SERVICE, VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATIONER

SERVICE, VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATIONER

Pas på din bil med service designet specielt til Land Rover. Du er nu i stand til at arrangere din næste service via vores online bookingværktøj.
VEJHJÆLP

VEJHJÆLP

Land Rover assistance er et omfattende hjælpeprogram specielt designet til at tilbyde fuld sikkerhed. Programmet involverer hjælp i alle nødsituationer med bilen, fra stilstand til ulykker, til mindre hændelser såsom punktering eller tab af nøgler. Alle Land Rover-biler er dækket af vejassistance i Europa i hele garantiperioden.
GARANTIER

GARANTIER

Din nye Land Rover har tre års garanti (eller op til 100.000 km). Du kan nyde fortsat ro i sindet med udvidede og specialiserede garantier.

BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN

Du kan nu bestille en service til din Land Rover online. Med en række servicemuligheder, priser og placeringsmuligheder til rådighed er det hurtigt og nemt at bestille vores service.
LAND ROVER TILBEHØR

LAND ROVER TILBEHØR

Personliggøre din Land Rover med et bredt udvalg af tilbehør, der er specielt designet til dit køretøj.
LAND ROVER COLLECTION

LAND ROVER COLLECTION

Vores eksklusive udvalg af luksustøj, tilbehør og gaver er inspireret af vores biler og deres design.

INCONTROL

InControl er en lang række serviceydelser og applikationer, som forbinder dig med dit køretøj og linker dig ubesværet og sikkert med omverdenen.