LAND ROVER PLUG-IN HYBRID

LAND ROVER PLUG-IN HYBRID

PHEV– VORES HIDTIL MEST INNOVATIVE MOTOR.

HVAD ER PHEV?

Plug-in hybrid biler forkortes ofte hybrid eller PHEV for at adskille dem fra mild hybrid biler.

EFFEKT

EFFEKT

Ved at kombinere en forbrændingsmotor i motorrummet med en elmotor for optimal effektivitet og effekt byder PHEV på det bedste fra begge teknologier.
RAFFINERET

RAFFINERET

PHEV kører praktisk taget lydløst, når EV-funktionen (fuldt elektrisk køretøj) er aktiveret, og den byder på en gnidningsfri overgang mellem benzinmotor og elmotor for optimal raffinement.
ELEKTRISK

ELEKTRISK

Du bestemmer selv, hvordan du vil køre. Vælg blot standardindstillingen for kørsel, som kombinerer benzin- og eldrift, eller vælg den fuldt elektriske køreindstilling i elbilen.
KOMPROMISLØS

KOMPROMISLØS

Hvad angår egenskaber og ydelse er PHEV præcis og kompromisløs, og den er fuldt ud i stand til at klare forskellige manøvrer under terrænkørsel såsom kørsel i vand eller dyb sne.

ELEKTRISK BAGHJULSTRÆK

FORBRÆNDINGSMOTOR I MOTORRUMMET

Disse plug-in hybrid-biler er udstyret med en forbrændingsmotor i motorrummet og en elmotor ved bagakslen. Tilføjelsen af en elmotor sikrer, at motoren kan kombinere exceptionelle køreegenskaber med optimeret brændstoføkonomi. Når batteriets ladestand er lav, kører motoren med forhjulstræk.
FORBRÆNDINGSMOTOR I MOTORRUMMET
HØJSPÆNDINGSBATTERI
ELMOTOR/DRIVLINJE
INTELLIGENT STYREENHED

SÅDAN OPLADER DU

Uanset, om du er på farten eller parkerer bilen ved bopælen, kan du vælge mellem flere opladningsmuligheder, når du skal oplade bilen.

VED BOPÆLEN

VED BOPÆLEN

Mode 2 Home-ladekablet er tilgængelig til bilen. Opladning ved bopælen foretages ideelt set om natten og kan udføres uanset vejrforhold. Med henblik på hurtigere ladetider og optimal udnyttelse af fordelene ved PHEV-teknologien anbefales en vægmonteret boks.
HURTIGERE OPLADNING MED EN VÆGMONTERET BOKS

HURTIGERE OPLADNING MED EN VÆGMONTERET BOKS

Med en vægmonteret boks ved bopælen kan en fuld opladning ske på kun 2,2 timer2. Den vægmonterede boks bør monteres af vores anbefalede installatører på et sted og et tidspunkt, som passer dig. Kontakt din lokale Land Rover forhandler for yderligere informationer.

UDFORSK LAND ROVER

VORES UDVALG AF HYBRID BILER

VORES UDVALG AF HYBRID BILER

Udforsk vores udvalg af plug-in hybrid biler.
UDFORSK VORES BILER

UDFORSK VORES BILER

Udforsk og sammenlign vores komplette udvalg af biler, før du vælger den, der passer perfekt til dig og din livsstil.

1 Kørsel i vand er kun tilgængeligt, når motoren er startet.

2 Visse ladestationer kan kræve registrering eller et ”pay as you go”-gebyr.

3 Ladetider kan variere afhængigt af elforsyningen til din bopæl.


Bagagerumspladsen bagi reduceres på PHEV-modeller. Kontakt din lokale forhandler for at få yderligere oplysninger. Ladeudstyr kan variere fra land til land. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger.