Land Rover som varebil?

Vi tilbyder en varebil med nogle af klassens bedste køreegenskaber, komfort og plads.

SKAL DIN NYE VARBIL VÆRE EN LAND ROVER?

Der er flere ting, som skal overvejes, i forbindelse med at vælge en ny varebil. Vi vil her prøve at guide dig igennem, så du får truffet den rigtige beslutning fra start. Vi ved, at processen kan være kompleks, da der er flere faktorer, som du skal have med i dine overvejelser. Derfor skal du huske, at vores forhandler står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Gule Plader  - UDELUKKENDE ERHVERV

Gule Plader - UDELUKKENDE ERHVERV

Er du selvstændig erhvervsdrivende, der udelukkende bruger din bil til erhvervsmæssige formål, er gule plader det helt rigtige valg for dig. Der er fuldt momsfradrag i din virksomhed på køb og drift af bilen. Hvis du har behov for at benytte bilen privat, kan du op til 20 gange pr. år tilkøbe et dagsbevis hos SKAT til den private kørsel.
Papegøjeplader - Delvist privat/erhverv

Papegøjeplader - Delvist privat/erhverv

Bruger du din bil både privat og i din virksomhed? Så er papegøjeplader, delvist privat og erhverv, måske noget for dig. Du skal ikke bekymre dig om at køre i bilen privat, så længe du også bruger bilen udelukkende til erhverv en del af tiden. Eksempelvis kunne du være håndværker, som bruger bilen erhvervsmæssigt i dagtimerne og privat i aftentimerne og i weekender. Du betaler en privatbenyttelsesafgift, som tillæg til den grønne ejerafgift, for din private kørsel. Der er specifikke regler for, hvor meget der kan fratrækkes i din virksomhed - spørg venligst din revisor for oplysninger.
Papegøjeplader - Udelukkende Privat

Papegøjeplader - Udelukkende Privat

Bruger du din bil privat, men har ikke behov for bagsæderne i bilen, kan du købe en varebil til en lavere registreringsafgift og dermed en lavere købspris. Du betaler en privatbenyttelsesafgift, som tillæg til den grønne ejerafgift, for din private kørsel. Der er ikke begrænsninger for dig i relation til brugen af bilen. Du kan køre, hvor du vil, når du vil.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til varebiler på guleplader, eller er du i tvivl om, det er det rigtige valg for dig. Så kontakt vores forhandler, der står klar til at svare på spørgsmål og vejlede omkring de forskellige plader, så du får valgt det, som er bedst for dig.