LAND ROVER ERHVERVS-BESKATNING

SE BESKATNINGSPRISER

Effektivitet og høj ydeevne leveres med stil og individualisme. En Land Rover som firmabil er til dig, der ønsker at skille sig ud og udtrykke karakter, mens bilen motiverer og inspirerer. Vores modeller har et stort udvalg af udstyr og byder dermed på mange muligheder for, at tilpasse den bil der passer til netop dine behov.

RANGE ROVER EVOQUE


ERHVERVSBESKATNING


Range Rover Evoque er en SUV, der er helt sin egen. Det er den også i den nye version som Plug-in-hybrid. Den er stadig lige generøs med plads, kræfter og komfort. Nu følger der blot endnu mere frihed med. Kør elektrisk og lydløst, når du skal ind til byen og lad det kendte firhjulstræk tage over, når du skal ud på eventyr.

R-DYNAMIC S Beskatning* fra kr.:


744.900
HENT PRISLISTE

R-Dynamic SE Beskatning* fra kr.:


809.900
HENT PRISLISTE

Erhvervsbeskatning Evoque R-DYNAMIC S fra kr. 744.900,- inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 71,4 - 62,5 km/l. CO2-udslip 32 -35 g/km. Elektrisk rækkevidde 59 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 20 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.


Erhvervsbeskatning Evoque R-Dynamic SE fra kr. 809.900,- inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 71,4 - 62,5 km/l. CO2-udslip 32 -35 g/km. Elektrisk rækkevidde 59 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 20 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

DISCOVERY SPORT


ERHVERVSBESKATNING


Discovery Sport har alle dage været en ualmindelig alsidig SUV. Det bliver der kun mere af i den nye version som Plug-in hybrid. Udover den sublime komfort, kræfterne og det kendte firhjulstræk, når du skal ud på eventyr, har du nu også friheden til at køre elektrisk.

R-Dynamic S Beskatning* fra kr.:


779.900
HENT PRISLISTE

R-Dynamic SE Beskatning* fra kr.:


834.900
HENT PRISLISTE

Discovery Sport R-Dynamic S: Erhvervsbeskatning fra kr. 779.900 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 66,7 - 58,8 km/l. CO2-udslip 34-38 g/km. Elektrisk rækkevidde 57 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 20 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.


Discovery Sport R-Dynamic SE: Erhvervsbeskatning fra kr. 834.900 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 66,7 - 58,8 km/l. CO2-udslip 34-38 g/km. Elektrisk rækkevidde 57 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 20 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved bestilling gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

RANGE ROVER VELAR


ERHVERVSBESKATNING


Range Rover Velar er en SUV, der er svær at tage blikket fra. Det er den også i den nye version som Plug-in-hybrid. Den er stadig lige generøs med plads og komfort. Den giver dig stadig kræfter som ingen anden med sit firehjulstræk. Forskellen er, at der nu følger den ekstra luksus med, at du kan køre elektrisk, når du har lyst.

STANDARD BESKATNING* FRA KR.:


939.900
HENT PRISLISTE

S BESKATNING* FRA KR.:


1.024.900
HENT PRISLISTE

Velar Standard fra kr. 939.900 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 45,5 km/l. CO2-udslip 49 g/km. Elektrisk rækkevidde 46 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 40 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.


Velar S fra kr. 1.024.900 inkl. moms. Priser er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.180 og ekskl. halvårlig ejerafgift. Forbrug ved blandet kørsel 45,5 km/l. CO2-udslip 49 g/km. Elektrisk rækkevidde 46 km. Opladning fra 10-80% på 3 timer og 40 min. (11kW lader). Forbrug er beregnet efter WLTP normen. Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

3 STEP TIL DIN LAND ROVER

1. Prøv modellerne og vælg din favorit

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Land Rover.

2. Få en Land Rover som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil, så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Land Rover

Vi glæder os til at levere din drømmebil, og måske har vi den allerede på lager, så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye bil, så vi sikre os, at du får gavn af alle dens funktioner.

ER ERHVERVS-BESKATNING NOGET FOR DIG?

Erhvervsleasing er for dig der har mulighed for en firmabil igennem din arbejdsgiver. Det betyder at arbejdsgiveren afholder udgifter til brændstof, forsikring, vægtafgift og vedligeholdelse imens at medarbejderen får en fast månedlig udgift, som afholder alle omkostninger forbundet med ejerskabet. Aftalen vil altid tage hensyn til kørselsbehov, periode mm.

HVORFOR VÆLGE LAND ROVER?

Attraktiv Beskatningspris

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Land Rover.

Ingen Bekymringer

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

Kom nemt igang

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen så den passer til dine behov.

Reperationer og Service

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

BRUG FOR HJÆLP

KONTAKT DIN FORHANDLER HVIS DU HAR SPØRGSMÅL TIL PRIVATLEASING ELLER VORES MODELLER
KONTAKT OS

FORDELE VED ERHVERVSBESKATNING

1. Overskuelig Privatøkonomi

Fjern bekymringerne og få en overskuelig biløkonomi med en fast beskatning, som dækker alle omkostninger ved at være kørende i bilen. Glem alt om udgifter til brændsstof og forsikring.

2. Frigør Ressourcer

Når en medarbejder får firmabil frigører det ofte ressourcer, førhen er der måske brugt ressourcer på at registrere kørsel, transport og forskellige afgifter for den enkelte medarbejder. Derfor er der betydeligt mindre administration i at have en medarbejder kørende i firmabil.

3. Fuld fleksibilitet

Oplev stor fleksibilitet med erhvervsleasing, som typisk betyder at man kan skifte til den nyeste model hvert 3. år. Derfor er der rig mulighed for at skifte ofte imellem forskellige modeller, udstyrsvarianter og motorer.

4. Komfort

Når du vælger en firmabil er det oftest fordi du i arbejdssammenhæng bruger en bil rigtig meget. Ved at vælge en Land Rover, vælger du også at denne tid skal være så behagelig og komfortabel som muligt.

VÆRD AT VIDE OM LAND ROVER ERHVERVSBESKATNING:

Med Land Rover kan du tilpasse din firmabil så den passer til dine behov. Vi tilbyder en lang række ekstraudstyr til din bil, hvad end du har behov for head-up display, digitalt display eller ekstra god lyd. Mulighederne er uendelige. Har du stadig spørgsmål? Kontakt din lokale forhandler her.

OPEN ALL
Hvad indgår i den månedlige beskatning?
Hvorfor skal jeg vælge en Land Rover som firmabil?
Hvor ofte kan jeg skifte bil?
Hvad er erhvervsbeskatning?
Hvilken periode kan jeg lease i?
Hvordan kan jeg gøre brug af erhvervsbeskatning?
Hvor mange kilometer må jeg køre i en erhvervsleaset bil?

FORTSÆT DIN REJSE

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.
VAREBILER

VAREBILER

Vi tilbyder en varebil med nogle af klassens bedste køreegenskaber, komfort og plads.
FLEXLEASING

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.