TILBEHØR TIL KÆLEDYR

TILBEHØR TIL KÆLEDYR

DE DEJLIGSTE MINDER SKABES SAMMEN MED HELE FAMILIEN - OG DET OMFATTER SELVFØLGELIG DIT KÆLEDYR.
LÆS MERE

TIL KÆLEDYR, SOM ER EN DEL AF FAMILIEN.

Medbring dine yndlingskæledyr nemt og stilfuldt overalt, hvor du kører hen. Vores udvalg af tilbehør giver dit kæledyr mulighed for at strække ud, slappe af og nyde køreturen samtidig med, at bilen holdes ren. Lad os skabe nogle minder.

BAGAGERUMSOPDELING - FULD HØJDE

BAGAGERUMSOPDELING - FULD HØJDE

Udviklet til at forhindre bagage i at trænge ind i kabinen. Bagagerumsopdelingens design er optimeret til anden sæderække med indstillelig hældning. Overholder EU-direktiv 17. Med en praktisk integreret skilem, der gør det muligt at transportere lange genstand, som f.eks. ski, hvis det kompatible bagsæde er monteret.
BAGAGERUMSMÅTTE I GUMMI

BAGAGERUMSMÅTTE I GUMMI

Vandtætte gummimåtter med Land Rover-mærke og kant beskytter bagagerumstæppet mod almindelig snavs. Til biler, der er udstyret med klimakontrol på anden sæderække. Anvendeligt med bagagerumsskinner, bagageopdelere og bagageadskillelse.
BAGAGERUMSBESKYTTELSESBAKKE

BAGAGERUMSBESKYTTELSESBAKKE

Halvfast, vandtæt bagagerumsbeskyttelsesbakke med tre forhøjede sider for at beskytte bagagerummets gulv og sidevæggens tæpper mod snavs eller vådt udstyr. Ikke kompatibel med bagagefastholdelsessæt.

EXCLUSIVE PET PACKS

Tilbehøret i vores Pet Pack sørger for komfortabel og sikker transport af dine kæledyr samtidig med, at det beskytter bilen. Pakken er designet specielt til Land Rover og består af en opdeling i fuld højde og enten en bagagerumsbeskyttelsesbakke eller en bagagerumsmåtte i gummi

PET PACK 1

PET PACK 1

Bagagerumsopdeling i fuld højde & bagagerumsmåtte i gummi

Kombinerer gummimåtten i bagagerummet med opdelingen i fuld højde for at beskytte både din bil og dine kæledyr. Gummimåtten er vandtæt og beskytter tæppet i bilens bagagerum. Opdelingen i fuld højde beskytter adgangen til passagerkabinen samtidig med, at dit kæledyr beskyttes og fastholdes sikkert.
PET PACK 2

PET PACK 2

Bagagerumsopdeling i fuld højde & bagagerumsbeskyttelsesbakke i gummi

Kombinerer bagagerumsbeskyttelsesbakken med opdelingen i fuld højde for at beskytte både din bil og dit kæledyr. Beskyttelsesbakken er helt vandtæt, beskytter gulvet i bilens bagagerum og sidevæggens tæpper. Opdelingen i fuld højde beskytter adgangen til passagerkabinen samtidig med, at dit kæledyr beskyttes og fastholdes sikkert.

*Til biler uden klimakontrol bag Priserne gælder for tidspunktet for offentliggørelsen og kan ændres. Priserne varierer alt efter bilmodel.